Pages

FIRST ENTRY . clap hand *pap pap pap*

assalamualaikum



first entry kalau aku tengok tengok blog orang 99% tulis pasal biodata diri . ala ala macam zaman sekolah rendah mintak kawan tolong tulis biodata dalam buku keras cantik2 tu . buat kenangan katannya . 99% of cos terdiri dari girls girls lah . lelaki jarang . start start dah merapu . HAHHA .




aku tak ada benda yang special nak dicerita . yang ada spesial . banyak benda buruk pasal aku or act aku tak jumpa apa yang lebihnya aku . tapi serius korang sangat tak rugi bila korang buat kenduri kendara and panggil aku . sebab aku boleh tolong habiskan korang punya lauk pauk yang tak habis . itu special kan ? kalau korang try add facebook and follow aku punya twitter sure korang cakap asal fresh fresh je ni . biasa bro , baru buat . act aku bukan baru buat tapi buat baru . sejak dah jadi fresh graduate semua aku nak fresh.

blog ni nama aku otak kosong . sebab otak aku memang kosong . bagus kan? aku tak menjawap soalan tapi menukar kedudukan perkataan . first entry . merapu . sorry . okay bye .








14 comments:

  1. Hahaha merapu je kau ni. Sebagai penghargaan yg kau baru buad blog ni aku follow k. Ladies first hahaha.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Walahwei!! Happy blogging okay!! First entry dekat blog azwa plak, cerita pasal blog terdelete.. wakakaka :)

    ReplyDelete
  4. selamat berblog. done liked your page :))

    ReplyDelete
  5. hahahaha..betul tu mesti pasal diri sendiri. but i'm not..hehehe

    ReplyDelete
  6. tq fya , bro mawardi .

    qaisara nak keen usha arr ni entry first die . HAHHA

    ReplyDelete
  7. Blog baru 3 hari ke? hehe..welkam to the club..happy blogging...

    ReplyDelete
  8. selamat datang , lpas ni terisi lah otak hang..:D

    ReplyDelete