Pages

aku lelaki yang comel or perempuan yang cute .

assalamualaikum .



bila seseorang yang kita tak pernah jumpa. kita akan dapat mengenali jenis orang tu melalui text, status, cerita apa yang dia tulis dekat blog and etc . kalau korang tengok entry aku korang rasa aku ni mesti budak yang cute, baik, jujur, pencinta yang setia .


korang agak agak aku lelaki yang taff dan macho or perempuan yang suka buat mulut itik ? kemon lah nak tahu jugak apa andaian korang dekat budak cute ni .

10 comments:

  1. mesti comei...kiut.... kekekeke..... jantan niii

    ReplyDelete
  2. aku rasakan otak kosong ni perempuan ayu lg muslimah..hee..:D

    ReplyDelete
  3. Macam perempuan je otak kosong ni hoho :|

    ReplyDelete
  4. Aku rasa awk ni seorang yang 'otak kosong' lah hahaha..daripada gaya penulisan, mpasti pompuan..tak de lelaki yg kuat berangan haha..

    ReplyDelete
  5. Hurmmm... Giorgio rase, Otak Kosong ni spesis manusia yg Kelakar tahap Gaban... Mungkin Lelaki, Mungkin Pompuan...
    Mungkin gak jenis 'UnderCover Gender' Ha3... Kiddin' jea (^_^)

    ReplyDelete
  6. Aku rasa ko seorang lelaki hahahha

    ReplyDelete
  7. Hmm. Setelah diamati setiap sudut blog nie, aku rasa kau lelaki. :D

    ReplyDelete